Web Analytics

Primarul Mihai Rachieru înfrăţeşte Budeasa cu o localitate din Calabria

de | 23.02.2017 13:06 | Actualitate

14 RachieruPrimarul comunei Budeasa, Mihai Rachieru, s-a întors recent dintr-o vizită în Italia, efectuată împreună cu Leonard Soare, președintele Asociaţiei pentru Dezvoltare Locală Argeș și, totodată, președinte al  Comunității Montane Iezer Muscel România, pentru punerea la punct a detaliilor legate de înfrățirea localității pe care o păstorește cu un orășel din provincia Calabria.
„A fost o primă întâlnire cu omologul meu din Italia, urmând să vină și dumnealui la noi, în iunie, la Ziua Comunei Budeasa, după care vom avea și acordul de înfrățire cu localitatea Cassano all’ Ionio, un orășel cu 18 mii de locuitori din zona Calabria. Avantajele acestei înfrățiri sunt legate de niște proiecte pe fonduri europene, Măsura 22, dar și de schimburi culturale și economice. Ar fi prima înfrățire pe care o realizează comuna Budeasa, pentru că noi n-am mai avut asemenea parteneriate. După vizita dumnealor din iunie, voi merge din nou în Italia pentru a parafa  înfrățirea”, a declarat, pentru Jurnal de Argeș, primarul comunei Budeasa, Mihai Rachieru.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Rachieru mai bine ar infrati Budeasa cu oameni cinstiti, nu cu toti infractorii si mafiotii corupti. Se da tare interesat de binele comunei. Aloo nea primaru, esti acolo sa protejezi interesele „prostimii” pe care o conduci, nu doar a unor grupuri de interese cu care ai tu increngaturi.