Web Analytics

Primarul Ion Georgescu – mulţumiri pentru reuşita Zilelor Mioveniului

de | 4.07.2018 18:39 | Politica si Administratie

6 Georgescu 1251După o suită de manifestări de interes pentru toate categoriile de public, concerte de muzică ușoară, punerea în scenă a unei bătălii din Primul Război Mondial, Zilele Mioveniului s-au încheiat duminică, 1 iulie, cu un spectacol de folclor.

În ultima zi a manifestărilor prilejuite de Zilele oraşului Mioveni, pe scena din Centrul Civic au urcat artiştii locali, dansatorii de la Ansamblul „Plai de dor“, Emilia Dorobanțu, Olguța Berbec și cuplul Doinița și Ionuț Dolănescu. Aceştia au oferit un spectacol de folclor pe cinste, care a încins atmosfera, şi astfel oamenii s-au prins la dans. Zilele oraşului Mioveni – ediţia 2018 a fost un eveniment de succes, cetăţenii bucurându-se în număr foarte mare de concerte şi de atmosfera de adevărată sărbătoare. La închiderea ediției din acest an, primarul Ion Georgescu  a ținut să le mulțumească tuturor celor care au muncit pentru ca organizarea să meargă șnur, iar locuitorii orașului Mioveni să se bucure de momente de calitate de ziua localității lor, care a atins anul acesta 533 de ani de atestare documentară. De altfel, edilul a adresat mulţumirile sale și cetățenilor.
„Doresc să transmit mulțumiri miilor de locuitori care au fost prezenţi în fiecare seară de spectacole, oaspeţilor oraşului, sponsorilor, angajaţilor Primăriei, Centrului Cultural şi ai instituţiilor subordonate, reprezentanţilor mass-media pentru promovarea evenimentului, precum și instituţiilor de ordine şi siguranţă publică pentru participarea şi colaborarea la organizarea ediţiei 2018 a Zilelor orașului Mioveni”, a transmis Ion Georgescu.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii