Web Analytics

Primarul Ion Georgescu: ”Am crescut cu FC Argeș, dar azi n-am cum să țin cu ei”

de | 19.08.2022 13:10 | Actualitate, Home, Sport

E fierbere mare azi înaintea meciului de fotbal CS Mioveni – FC Argeș. Cele două echipe din județ – între care există o cunoscută rivalitate – n-au început așa cum și-au propus această ediție de campionat, iar rezultatele slabe i-au nemulțumit pe oficiali, și mai ales pe primarii celor două orașe, Ion Georgescu și Cristian Gentea.

Citește și: Primarul Gentea a anunțat că nu se duce la meci, la Mioveni. Așteaptă mai întâi o victorie a echipei lui Prepeliță

Și, totuși, chiar și în această situație, am fost curioși să vedem dacă jucătorii vor fi azi motivați suplimentar cu vreo primă de victorie. Iar primarul din Mioveni, Ion Georgescu, a răspuns pe un ton ferm: ”Nu am discutat despre primă. Jucătorii au prevăzute în contract prime și sancțiuni. Dar ei au un meci important astăzi… Au ratat cu Steaua, cu Craiova, s-au făcut de râs la Mediaș, și nu au decât un punct. Cât despre mine, sunt argeșean, am crescut cu FC Argeș, am ținut și țin cu această echipă, dar azi nu am cum. În astfel de meciuri, echipa mea e CS Mioveni”.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Si echipa mea e Mioveni,azi,doar sa dispară Prepelita si Vlădoiu.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *