Web Analytics

Primarul Georgescu, către Pelici: ”Nu pleci nicăieri! Stai aici să ne înjure lumea pe amândoi!

de | 23.08.2022 17:22 | Actualitate, Home, Sport

Demisia antrenorului Alexandru Pelici de la CS Mioveni, pe fondul unor rezultate slabe înregistrate de echipa de fotbal, stârnește rumoare în rândul suporterilor. Ion Georgescu, primarul orașului, cel care îl consideră pe dl. Pelici ”antrenor etalon” pentru echipa din Mioveni, ne-a declarat cu puțin în urmă că șefii clubului nu trebuiau să accepte această plecare.

Citește și: Alexandru Pelici a fost demis de la CS Mioveni


”Este o greșeală că au acceptat asta cei de la club. Este adevărat că, în urmă cu două etape, domnul Pelici mi-a spus că echipa are nevoie de un șoc. 99 la sută a fost mândria lui; n-a mai vrut să stea, cred că și-a dat seama… A gândit așa: decât să dea jucătorii afară, mai bine pleacă el. Eu i-am zis: ”Nu pleci nicăieri! Stai aici să ne înjure lumea pe amândoi!” Cred că ne trebuia un time-out, mai erau vreo trei etape, vedeam ce e de făcut… Sunt sigur că peste un campionat el se va întoarce. Este antrenorul-etalon al echipei din Mioveni” – ne-a spus edilul-șef.

Trei înlocuitori au fost în discuții

Cât privește înlocuitorul lui Pelici, primarul recunoaște că în momentul de față se discută cu Flavius Stoican. ”Au mai fost luați în calcul doi antrenori: unul n-a vrut să vină, iar celălalt n-a putut” – a declarat Ion Georgescu.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *