Primarul Gentea s-a întâlnit cu reprezentanții Ambasadei SUA

de | 30.03.2023 13:58 | Actualitate, Home

Primăria Municipiului Pitești a găzduit o întâlnire cu reprezentanții Ambasadei SUA la București, joi, 30 martie, la care au participat primarul Cristian Gentea, administratorul public Lucrețiu Tudor, viceprimarii Gelu Tofan și Mihai Mihăilescu și consilierii Cabinetului Primarului.

Reprezentanții Ambasadei SUA, Rebecca Molinoff și Bogdan Mureșan, au venit în Pitești pentru a efectua o vizită de documentare în oraș și pentru a se întâlni cu oficialitățile locale și cu reprezentanții societății civile.

Citește și Reprezentanți ai Ambasadei SUA, întâlnire de lucru la Prefectura Argeș. „Am vorbit despre echipa de robotică de la Zinca Golescu”

“În cadrul discuțiilor, doamna Molinoff a fost interesată să afle mai multe despre modul în care se aplică legislația în vigoare și despre provocările curente din administrația locală.

Primarul Cristian Gentea a avut ocazia să transmită mesaje importante Ambasadei SUA despre prioritățile și provocările actuale, din perspectiva guvernării locale.

Această întâlnire a reprezentat o oportunitate excelentă pentru stabilirea de relații mai puternice și mai productive cu partenerii americani. Dialogul a decurs în mod organic și a ajutat la consolidarea cooperării între municipalitatea piteșteană și Ambasada SUA.

Primăria Municipiului Pitești este angajată în menținerea unor relații solide și constructive cu partenerii externi și este onorată să găzduiască astfel de întâlniri și discuții”, a transmis Primăria Pitești.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *