Primarul Gentea participă la Pitești Half Marathon 

de | 15.05.2022 09:54 | Actualitate, Home, Politica si Administratie, Sport

Primarul Cristian Gentea e pregătit de cel mai mare eveniment de alergare din Pitești. Edilul participă la cea de a treia ediție Pitești Half Marathon, ce are loc astăzi. Cristian Gentea aleargă în cursa de 5km alături de ceilalți peste 300 de concurenți înscriși. 

“Particip la cel mai mare eveniment de alergare din orașul nostru, care a atras duminica aceasta, iubitorii de sport din Pitești, dar și din județ sau din țară, amatori sau campioni recunoscuți pentru performanța lor!

Citește și S-a dat startul înscrierilor pentru cea de-a treia ediție a semimaratonului de la Pitești

A treia ediție a Half Marathon, organizat de către Pitești Triathlon Team, la care peste 350 de concurenți am luat startul! 

Succes, chiar dacă unul va fi cel mai bun pentru fiecare categorie, toți participanții sunt învingători prin simplul fapt că participă!”, a transmis Cristian Gentea înainte de startul competiției.

Startul și finișul competiției au loc în Piața Primăriei, alergarea desfășurându-se pe următorul traseu: Piața Primăriei – Strada Victoriei – Bulevardul I.C. Brătianu – Calea București (pe sensul de coborâre) și retur.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești
”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești

Festivalul internațional de canto pentru copii și tineret ”Good vibes” s-a desfășurat la Pitești, în perioada 20-21 mai 2022.  La această competiție, s-au înscris peste 200 de copii, din care au rămas 100 de copii, după preselecții, din România, Republica...

Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș
Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș

Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, a executat lucrări aferente proiectului ”Reabilitare scări publice strada Făgăraș, zona blocurilor E1-E2, E2-E3, E3-E4 - Școala Gimnazială Alexandru Davila, municipiul Pitești, județul Argeș”....


Loading RSS Feed