Web Analytics
scris joi, 04.01.2024

Primarul Gentea a verificat la sfârşit de an lucrările de pe mai multe şantiere

Noua stație de asfalt va fi recepționată pe 10 ianuarie

Într-una din ultimele zile ale anului trecut, primarul Piteștiului, Cristian Gentea, a verificat câteva șantiere de pe raza municipiului și nu numai. La Valea Mare, de exemplu, edilul-șef a vrut să se asigure dacă lucrurile sunt în regulă cu noua stație de asfalt. „Ne pregătim pentru recepția, în ianuarie 2024, a celei mai performante stații de asfalt, tip Wibau, adusă din Germania. Stația are o capacitate maximă de producție de 90 tone/oră, adică de aproape trei ori mai mare decât capacitatea celei cu care lucram anterior” – a spus primarul, care ne-a precizat și data recepției: pe 10 ianuarie.

Primarul Gentea a verificat la sfârşit de an lucrările de pe mai multe şantiere

Și la Pitești, pe șantiere se lucra pe 28 decembrie 2023. Pe strada Gheorghe Doja se montau stațiile de încărcare rapidă și se betona platforma. „S-a turnat betonul peste tot și acum sunt de făcut finisajele. Pe strada Costache Negri au început lucrările la baza sportivă, lucrări finanțate de CNI. Am vrut să văd dacă – așa cum a promis – constructorul toarnă cimentul. Și ați văzut că l-a turnat. Problema la lucrările acestea cu CNI-ul este că nu prea mai vor constructorii să lucreze până nu-și primesc banii. Dar firma care lucrează la baza din Ștrand până la urmă a luat-o din loc. Am tot insistat și a turnat” – ne-a declarat marți, 2 ianuarie, Cristian Gentea.

Citește și Primarul Gentea: „Stațiile de autobuz vor fi gata pe 30 iunie 2024”

Citește și Primarul Cristian Gentea: „Vom beneficia de 5,6 milioane de euro pentru investiții în domeniul infrastructurii sociale”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *