Web Analytics

Primarul din Vlădeşti a fost trimis în judecată

de | 18.11.2021 13:54 | Actualitate, Dezvăluiri, Economie

# El a fost prins cu mașina plină de 40 mc de fag, fără a avea acte
După ce s-a luptat prin instanțe cu Agenția Națională de Integritate, primarul de la Vlădești a ajuns acum la judecată pentru infracțiuni la regimul silvic. Cristian Hristu Dică este acuzat de încălcarea unui articol din Codul silvic, în speță fiind vorba de incriminarea faptei de a transporta material lemnos în volum de peste zece metri cubi fără documente de transport. Sancțiunea poate fi amendă sau închisoarea de la șase luni la un an.
Procesul încă nu are fixat un prim termen. Până atunci, însă, instanța se va pronunța asupra unor măsuri și excepții dispuse de judecătorul de cameră preliminară, fiind posibil ca cel acuzat să conteste trimiterea în judecată.

Primarul de la Vlădești a fost prins în toamna anului trecut transportând material lemnos cu o autoutilitară cu remorcă, fără a avea acte pentru cei aproape patruzeci de metri cubi de bușteni de fag. Lemnele au fost confiscate, iar vehiculul indisponibilizat, fiind probă în proces.
Cătălin Ioan Butoiu

Citește și Primarul Hristu de la Vlădești – prins cu “mâța-n sac”! Transporta lemne fără documente

Citește și Continuă defrişarea Pădurii Trivale. Dosar penal la Primăria Moşoaia pentru abuz în serviciu şi reducerea fondului forestier naţional

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii