Web Analytics

Primarul Hristu de la Vlădești – prins cu „mâța-n sac”! Transporta lemne fără documente

de | 29.10.2020 10:58 | Actualitate, Politica si Administratie

„Pe 27 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Ordine Publică – Biroul Combaterea Delictelor Silvice au acționat, în localitatea Corbi, pe linia combaterii sustragerii, transportului și comercializării de material lemnos fără forme legale, ocazie cu care au depistat un bărbat de 53 de ani, din Vlădești, care transporta, cu un ansamblu auto format din autoutilitară cu macara și remorcă, cantitatea totală de 38,73 mc de material lemnos, fără documente legale de proveniență. În cauză, a fost întocmit dosar penal, conform Legii nr.46/2008, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat Ocolului Silvic Domnești. De asemenea, ansamblul auto, folosit la transportul materialului lemnos, a fost indisponibilizat, până la finalizarea cercetărilor”, informa IPJ Argeș printr-un comunicat de presă. 

Potrivit unor surse, în ziua de 27 octombrie, pe raza localității Corbi a fost depistat un autocamion ce transporta material lemnos fără a avea documente legale. 

În consecință, oamenii legii au confiscat materialul lemnos și l-au predat Ocolului Silvic Domnești. Surpriza cea mare a venit la urmă, când s-a aflat că la volanul autocamionului se afla Cristian Dică Hristu, primarul comunei Vlădești.

Primarul Cristian Dică Hristu a confirmat întâmplarea petrecută luni, 27 octombrie, potrivit colegilor de la „Atitudine în Argeş”.

Edilul a precizat că evenimentul s-a produs în afara programului de muncă de la Primărie. În cauză, primarului de la Vlădești i s-a făcut dosar penal pentru transport ilegal de material lemnos.

Antoniu NEGUŢ

 

foto: www.atitudineinarges.ro

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii