Primarul Hristu de la Vlădești – prins cu “mâța-n sac”! Transporta lemne fără documente

de | 29.10.2020 10:58 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

„Pe 27 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Ordine Publică – Biroul Combaterea Delictelor Silvice au acționat, în localitatea Corbi, pe linia combaterii sustragerii, transportului și comercializării de material lemnos fără forme legale, ocazie cu care au depistat un bărbat de 53 de ani, din Vlădești, care transporta, cu un ansamblu auto format din autoutilitară cu macara și remorcă, cantitatea totală de 38,73 mc de material lemnos, fără documente legale de proveniență. În cauză, a fost întocmit dosar penal, conform Legii nr.46/2008, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat Ocolului Silvic Domnești. De asemenea, ansamblul auto, folosit la transportul materialului lemnos, a fost indisponibilizat, până la finalizarea cercetărilor”, informa IPJ Argeș printr-un comunicat de presă. 

Potrivit unor surse, în ziua de 27 octombrie, pe raza localității Corbi a fost depistat un autocamion ce transporta material lemnos fără a avea documente legale. 

În consecință, oamenii legii au confiscat materialul lemnos și l-au predat Ocolului Silvic Domnești. Surpriza cea mare a venit la urmă, când s-a aflat că la volanul autocamionului se afla Cristian Dică Hristu, primarul comunei Vlădești.

Primarul Cristian Dică Hristu a confirmat întâmplarea petrecută luni, 27 octombrie, potrivit colegilor de la “Atitudine în Argeş”.

Edilul a precizat că evenimentul s-a produs în afara programului de muncă de la Primărie. În cauză, primarului de la Vlădești i s-a făcut dosar penal pentru transport ilegal de material lemnos.

Antoniu NEGUŢ

 

foto: www.atitudineinarges.ro

Acest articol este despre: arges,corbi,dică,dosar penal,furat,hristu,lemne,prins

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

Reabilitarea drumurilor dintre proprietăţile agricole la Bogaţi
Reabilitarea drumurilor dintre proprietăţile agricole la Bogaţi

Primarul Ion Gîrleanu a anunțat că au început lucrările de reabilitare a drumurilor dintre proprietățile agricole aflate pe raza comunei Bogați. Lucrările se desfășoară cu utilajele primăriei și vizează toate drumurile care sunt grav deteriorate. ”Am hotărât...

Sub zece cazuri de internări Covid la Câmpulung
Sub zece cazuri de internări Covid la Câmpulung

La început de săptămână erau opt pacienți infectați cu Covid-19 în cele două spitale din Câmpulung, cinci la Municipal și trei la TBC. Niciun bolnav nu a avut nevoie de asistență medicală în cadrul Secției ATI.Situația îmbolnăvirilor se menține constantă ca număr, în...

Nebunia Covid s-a întors
Nebunia Covid s-a întors

La Spitalul Județean a crescut brusc numărul de infectați cu Covid aduși de ambulanțe. De multe ori, bolnavii reclamau alte boli, dar testele făcute de ambulanțieri le arătau ce aveau de fapt. La farmacii lumea (rudele) cumpără tot mai mult măști și mănuși....

Sărăcia, meritul cel mare
Sărăcia, meritul cel mare

Statul a găsit bani și pentru toți elevii bursieri din Argeș. Unii însă se miră de împărțire. Un elev bun, de 9.50, ia 150 lei, doar pentru perioada cursurilor. Un elev slab, de 5, dar care e considerat defavorizat că stă în mediul rural (inclusiv în cartierele de...