Primarul din Sinaia a anunţat că este infectat cu varianta Omicron a noului coronavirus

de | 4.01.2022 17:35 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Primarul staţiunii Sinaia, liberalul Vlad Oprea, a anunţat că este infectat cu varianta Omicron a coronavirusului. Edilul a explicat că printre simptomele pe care le-a avut au fost o stare de moleşeală şi faptul că i-a curs nasul, însă va lucra online, timp de 14 zile.

CITEŞTE ŞI: Stoenești. Bărbat reținut după ce a furat bijuterii, bani și telefoane din locuința unei femei

„14 zile lucrez online. Mi-a curs nasul, am avut o stare de moleşeală şi am decis să fac un test preventiv. Tocmai am primit rezultatul pozitiv infectat cu ultima forma Omicron. Continui munca de la distanţă alături de echipa de la Primărie. Vă rog să fiţi precauţi şi să respectaţi regulile de protecţie. Împreună trecem peste toate!”, a postat primarul Vlad Oprea, marţi pe contul său de Facebook. 

Acest articol este despre: Covid,Infectat,omicron,primar,sinaia,virus

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

DGA Argeș: Activitate de prevenire
DGA Argeș: Activitate de prevenire

La inițiativa Consiliului Județean Argeș și în baza Protocolului de colaborare încheiat în anul 2021, între MAI – Direcția Generală Anticorupție și Consiliul Județean Argeș, ofițeri din cadrul Serviciul Județean Argeș au desfășurat, în data de 19.05.2022,  o...

UE: Reducerea rapidă a dependenței de combustibilii fosili din Rusia
UE: Reducerea rapidă a dependenței de combustibilii fosili din Rusia

Comisia Europeană a prezentat în ziua de 18 mai planul REPowerEU - răspunsul său la situația dificilă și la perturbările cauzate pe piața mondială a energiei, de invazia Ucrainei de către Rusia. Există două argumente principale în favoarea transformării urgente a...


Loading RSS Feed