Web Analytics
scris duminică, 17.12.2023

Primarul din Monaco a fost inculpat pentru fapte de corupţie. El ocupă funcția de 20 de ani

Primarul oraşului Monaco, Georges Marsan, a fost inculpat alături de alte patru persoane pentru corupţie şi trafic de influenţă, a anunţat sâmbătă Parchetul principatului, refuzând deocamdată să facă mai multe comentarii, relatează AFP. Acesta ocupă funcția de 20 de ani.

Primarul din Monaco a fost inculpat pentru fapte de corupţie. El ocupă funcția de 20 de ani

Citește și: Directorul CAS Argeș, candidatul PNL la Primăria Călinești


„În cadrul unei anchete judiciare (…) în legătură cu acuzaţiile de luare de mită împotriva unui funcţionar public naţional, luare de mită pasivă de către un funcţionar public naţional, trafic de influenţă, luare ilegală de bunuri de către un funcţionar public naţional şi asociere infracţională, (…) cinci persoane, printre care şi primarul principatului Monaco, Georges Marsan, au fost prezentate judecătorilor de instrucţie, care le-au inculpat şi le-au plasat sub control judiciar”, a precizat Stéphane Thibault, procurorul general al Principatului Monaco, într-un comunicat, scrie AFP, conform News.ro.
Parchetul a spus că, iniţial, şase persoane au fost reţinute în acest caz și au fost făcute mai multe percheziţii în ultimele două zile.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *