Web Analytics
scris sâmbătă, 04.02.2023

Primarul din Bascov, operat  în Germania. „Credeam că am ceva la rinichi, dar mi-au găsit la inimă”

Gheorghe Stancu, primarul comunei Bascov, avea de mai mult timp probleme de sănătate. „Nu mă simt deloc bine – ne spunea la începutul lunii decembrie a anului trecut – și mă voi duce în Germania la un control”.

Primarul din Bascov, operat  în Germania. „Credeam că am ceva la rinichi, dar mi-au găsit la inimă”

Citeşte şi: Adrian Miuțescu, judecat de Simona Bucura Oprescu în problema unei noi împărțiri a României

Și chiar a fost, dar a revenit acasă.  Vinerea trecută, ne-am întâlnit cu el. Venise la Primăria Pitești, la dezbaterea publică privind strategia județului Argeș.

Am fost la un spital în Germania, la 35 de kilometri de Koln. Credeam că am ceva la rinichi, că mă durea pe aici, dar mi-au găsit la inimă. A fost nevoie de operație. Mă simt bine, nu mai am nimic acum. La șase luni trebuie să-mi fac din nou un control” – ne-a spus Gheorghe Stancu.

Și nouă ni s-a părut că primarul este în formă. A avut și o intervenție la dezbaterea de la Pitești în care a vorbit despre noua zonă industrială ce va fi creată la Bascov, dar și despre necesitatea unei noi legi a drumurilor.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită