Web Analytics

Primarul din Aninoasa, declarat de ANI incompatibil

de | 8.08.2022 13:44 | Actualitate, Home

Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a anunţat, astăzi, că a constatat starea de incompatibilitate, conflictul de interese de natură administrativă sau a sesizat organele de urmărire penală şi fiscală în cazul a şapte aleşi locali. Printre ei figurează şi Nicolae Marius Manole, primar al comunei Aninoasa, judeţul Argeş, şi fost consilier judeţean.

Citește și: Fostul comandant al jandarmilor, col. Lupescu, le-a făcut plângeri penale şefilor Jandarmeriei şi SIPI


ANI arată că, în perioada exercitării mandatelor de consilier judeţean (2016-2020 şi 2020-2024), societatea comercială în cadrul căreia soţia sa deţine calitatea de asociat unic şi funcţia de administrator unic a încheiat, în intervalul 25 iunie 2019 – 3 iunie 2021, trei contracte de prestări servicii medicale şi patru acte adiţionale la acestea, în valoare totală de 16.352 lei, cu instituţii aflate sub autoritatea C.J. Argeş.


Edilul a fost informat despre declanşarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum şi drepturile de care beneficiază – de a fi asistat sau reprezentat de un avocat şi de a prezenta date sau informaţii pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris.
Nicolae Marius Manole nu depusese la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare, a menţionat ANI.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *