Web Analytics

Primarul din Albota dă lovitura: a obţinut finanţare pentru o sală de sport cu etaj

de | 9.01.2020 13:58 | Politica si Administratie

# Ion Dumitru : ”M-am îmbolnăvit stând pe la București, nu în cârciumă. Așa am făcut pneumonie, că a trebuit să mă duc de mai multe ori, nu doar o singură dată…” # Valoarea investiției este de 77 miliarde lei vechi, fără TVA

Proiectul de construire a unei săli de sport ultramoderne în comuna Albota a fost aprobat de curând, urmând ca pe data de 13 ianuarie să aibă loc licitația. Proiectul este în valoare de 77 miliarde de lei vechi, fără TVA. Ion Dumitru, primarul comunei Albota, ne-a declarat: ”Pe 13 ianuarie 2020 are loc licitația pentru construirea sălii de sport din Albota. Deci, proiectul a trecut și se află în faza de licitare. Au venit constructorii, s-au interesat și le-am arătat amplasamentul. Vreau să mai spun că m-am îmbolnăvit stând pe la București, nu stând în cârciumă, pentru că nu a trebuit să mă duc numai o dată, a trebuit să mă duc de mai multe ori. Așa am făcut pneumonie, pentru că am vrut să mă duc la minister îmbrăcat frumos, să fac impresie. Așa m-am îmbolnăvit… Dar scopul scuză mijloacele… Una peste alta, astăzi lucrez intens la gaze, pe satul Cerbu… Deci, la noi a început munca în plin…”

Tribunele sunt la etaj și capacitatea e de 200 locuri

Bucuros, pe bună dreptate, primarul Dumitru ne-a mai dat și alte amănunte despre sala de sport: ”Revenind la sala de sport, trebuie să adaug că aceasta este o sală cu etaj, are o lungime de 45 de metri și o lățime de 25 metri. Tribunele sunt la etaj și capacitatea este de 200 de locuri. Este cea mai mare și este asemănătoare cu cea de la Universitatea din Pitești, cu cea de la Bradu și cu cea de la Tigveni. Am optat pentru o sală adevărată, o sală în valoare de 77 de miliarde de lei vechi fără TVA. Mai trebuie spus că am dat hotărâre de Consiliu Local pentru lucrările de îndreptare a terenului unde va fi construită sala de sport, costurile fiind suportate de noi”.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

3 Comentarii

  1. ”M-am îmbolnăvit stând pe la București, nu în cârciumă.”
    – Nu stim cum este si nici nu trebuie sa ne intereseze/pe cei de pe margine, dar nu arati bine deloc !
    … Mai departe, decizia-ti apartine !

  2. ”M-am îmbolnăvit stând pe la București, nu în cârciumă.”
    – Nu stim cum este si nici nu trebuie sa ne intereseze/pe cei de pe margine, dar nu arati bine deloc !
    … Mai departe, decizia-ti apartine ! Sa fii sanatos !

  3. Un hot si un borfas acest primar nimic mai mult