Primarul de la Mioveni ia din nou foc! „Stoichiţă m-a asigurat că nu vom primi punctele din meciul cu CFR, dar vom primi ceva, ceva în bătaie de joc”

de | 18.08.2021 17:23 | Actualitate, Home, Sport

Întrebat despre victoria cu Dinamo și despre situația memoriului depus la FRF în privința arbitrajului din meciul cu CFR, Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni, ne-a declarat: ”Exact cum a zis Pelici: când joci bine, pierzi, când joci mai puțin bine, câștigi. Așa a fost și în meciul cu Dinamo. Mă bucur pentru cele trei puncte, mă bucur pentru Pelici, care în viziunea mea este cel mai bun antrenor din Liga I și sunt sigur că vor face o figură frumoasă și în meciul cu Craiova. În ceea ce privește memoriul depus la FRF pentru arbitrajul din meciul cu CFR, vreau să vă spun că nu am primit niciun răspuns.

Am vorbit cu Stoichiță, care mi-a spus că documentul se află la Comisie, care urmează să se întrunească pentru mai multe cazuri. M-a asigurat că nu vom primi punctele, dar vom primi ceva, ceva în bătaie de joc. CFR-ul are meci și cu FC Argeș. Sper să nu-i fure și pe ăștia! Sunt curios. Ce ar fi să fie tot Chivulete?! Dacă arbitru este Chivutele, mă duc la meci. Hoțul numărul 1… Chivulete șapte fete! Asta e!”.

Citește și CS Mioveni învis cu 1-0 de CFR Cluj. Reacția primarului Georgescu: „Am crezut că vom juca doar contra CFR Cluj, nu și a arbitrilor”

 

Acest articol este despre: cs mioveni,fotbal,frf,ion georgescu,liga I

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

DGA Argeș: Activitate de prevenire
DGA Argeș: Activitate de prevenire

La inițiativa Consiliului Județean Argeș și în baza Protocolului de colaborare încheiat în anul 2021, între MAI – Direcția Generală Anticorupție și Consiliul Județean Argeș, ofițeri din cadrul Serviciul Județean Argeș au desfășurat, în data de 19.05.2022,  o...

UE: Reducerea rapidă a dependenței de combustibilii fosili din Rusia
UE: Reducerea rapidă a dependenței de combustibilii fosili din Rusia

Comisia Europeană a prezentat în ziua de 18 mai planul REPowerEU - răspunsul său la situația dificilă și la perturbările cauzate pe piața mondială a energiei, de invazia Ucrainei de către Rusia. Există două argumente principale în favoarea transformării urgente a...


Loading RSS Feed