Web Analytics

Primarul de la Mioveni ia din nou foc! „Stoichiţă m-a asigurat că nu vom primi punctele din meciul cu CFR, dar vom primi ceva, ceva în bătaie de joc”

de | 18.08.2021 17:23 | Actualitate, Sport

Întrebat despre victoria cu Dinamo și despre situația memoriului depus la FRF în privința arbitrajului din meciul cu CFR, Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni, ne-a declarat: ”Exact cum a zis Pelici: când joci bine, pierzi, când joci mai puțin bine, câștigi. Așa a fost și în meciul cu Dinamo. Mă bucur pentru cele trei puncte, mă bucur pentru Pelici, care în viziunea mea este cel mai bun antrenor din Liga I și sunt sigur că vor face o figură frumoasă și în meciul cu Craiova. În ceea ce privește memoriul depus la FRF pentru arbitrajul din meciul cu CFR, vreau să vă spun că nu am primit niciun răspuns.

Am vorbit cu Stoichiță, care mi-a spus că documentul se află la Comisie, care urmează să se întrunească pentru mai multe cazuri. M-a asigurat că nu vom primi punctele, dar vom primi ceva, ceva în bătaie de joc. CFR-ul are meci și cu FC Argeș. Sper să nu-i fure și pe ăștia! Sunt curios. Ce ar fi să fie tot Chivulete?! Dacă arbitru este Chivutele, mă duc la meci. Hoțul numărul 1… Chivulete șapte fete! Asta e!”.

Citește și CS Mioveni învis cu 1-0 de CFR Cluj. Reacția primarului Georgescu: „Am crezut că vom juca doar contra CFR Cluj, nu și a arbitrilor”

 

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii