Web Analytics

Primarul de la Mioveni, Elenei Bozian, finalista de la Vocea României: „Suntem mândri de tine!”

de | 14.12.2019 17:13 | Actualitate

Vineri seara au fost aleși finaliștii de la Vocea României. Poreclită Adele, Elena Bozian este finalista de la Vocea României, este din Pitești, și este inginer economist, specializată în documentații studii. Se ocupă de cataloagele de piese din service-uri și este angajată la Uzina Mioveni-Dacia. A terminat Politehnica-Facultatea de Mecanică și Mecatronică la profilul inginerie economică., mama este infiermieră la spitalul din Pitești iar tatăl pensionar, după ce a făcut infarct în urmă cu câteva luni. Primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu, este un susținător fervent al Elenei, pe care o încurajează pe pagina sa de Facebook:„Felicitări Elena Bozian pentru extraordinara ta performanță, suntem mândri de tine și de faptul că reprezinți comunitatea din Mioveni. Te-am susținut cu toții și te vom susține și în ultimul act al competiției Vocea României!
Elena Bozian, finalista de la Vocea României este dovada vie că trebuie să crezi în visul tău și să-ți urmezi țelurile indifente ce îți spun cei din jur.
I se spune “Adele de Mioveni” și este pasionată de muzică, deși nu are studii în domeniu, fapt cu adevărat spectaculos, tânăra de 23 de ani fiind absolventă de Politehnica – Facultatea de Mecanică și Mecatronică – profil inginerie economică și profesează ca inginer economist la Uzina Mioveni-Dacia”

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole