Web Analytics

Primarul de la Brăduleț – internat la Spitalul de la Valea Iașului după ce a fost diagnosticat cu COVID-19

de | 15.07.2020 09:15 | Actualitate

COVID-ul nu iartă pe nimeni! Evlampie Alecu, edilul comunei Brăduleț, a fost internat pentru recuperare la Spitalul de Pneumoftziologie de la Valea Iașului, după ce a fost diagnosticat cu noul coronavirus.

Încă de acum câteva zile, primarul de la Brăduleț acuza o stare de rău, crezând la prima impresie că este vorba doar de o simplă răceală, însă, cea mai mare temere a edilului s-a adeverit, acesta fiind declarat pozitiv la testul pentru COVID-19. Imediat după ce edilul a fost confirmat, acesta fost internat la Spitalul de la Valea Iașului pentru tratare, unitatea medicală fiind destinată pacienților asimptomatici.

„Da, este adevărat!  M-am internat de pe 9 iulie. M-am simţit rău timp de câteva zile. Bănuiam că am răcit la plămâni în zilele ploioase în care am avut intervenţii în teren în zonele afectate de viituri. Am rămas pe poziţii până când ne-am finalizat intervenţiile şi n-am avut posibilitatea să mă schimb în haine uscate. Apoi am participat şi la constatările pagubelor produse de inundaţii şi eram convins că de acolo mi se trage… Atunci când am văzut că mă simțeam din ce în ce mai rău, m-am prezentat de urgenţă la Spitalul Municipal din Curtea de Argeş. Acolo am fost diagnosticat cu noul coronavirus şi apoi am fost internat imediat la Valea Iaşului. 

Acum mă simt ceva mai bine şi aştept rezultatele următoarelor teste. Sper ca ele să-mi permită externarea şi să mă întorc la primărie în zilele urmăoare…”, a declarat primarul Evlampie Alecu.

 

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii