Web Analytics

Primarul de la Beleți-Negrești a fost trimis în judecată

de | 4.02.2022 13:51 | Actualitate

În ziua de 03 februarie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de violarea sediului profesional, distrugere și sustragerea sau distrugerea de înscrisuri.

Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 12 spre 13 decembrie 2021,  un bărbat de 53 de ani, din Beleți-Negrești, ar fi pătruns în clădirea administrativă din localitatea de domiciliu, unde ar fi incendiat mai multe încăperi și înscrisuri.

Citește și:Exclusiv. Dezvăluiri despre căderea psihică a primarului din Beleţi-Negreşti. Directoarea şcolii, care e şi consilier local, rupe tăcerea!

Este vorba despre Mihai Marin, primarul comunei Beleți-Negrești care, momentan se află în arest preventiv la Penitenciarul din Mioveni.

Dosarul edilului urmează să fie trimis Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni.

„Reamintim că, în seara zilei de 16 decembrie 2021, după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind prezentat, de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Topoloveni, în fața instanței, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. 

Dosarul cauzei va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de trimitere în judecată.”, transmite IPJ Argeș.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *