Primarul de la Beleți-Negrești a accidentat un copil şi a părăsit locul accidentului

de | 15.01.2020 16:49 | Actualitate

 

În cursul zilei de astăzi, Dorin Cătănea, primarul comunei argeșene Beleți-Negrești a accidentat cu maşina un copil de 10 ani şi a părăsit locul accidentului. Copilul a fost transportat la Spitalul de Pediatrie Pitești.

Accidentul a avut loc pe raza localității Călinești. Primarul mergea din direcția Călinești spre Valea Corbului, când ar fi acroșat un copil de 10 ani, care se deplasa pe marginea părții carosabile, după care și-ar fi continuat deplasarea. Acesta a fost identificat ulterior, pe raza aceleiași localități.

Minorul a fost rănit ușor, fiind transportat la spital, pentru efectuarea de investigații medicale. Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

Expoziției de Pictură și Fotografie la Domnești
Expoziției de Pictură și Fotografie la Domnești

Joi, 30 iunie 2022, Asociația de Arte și Spiritualitate ZAN ART în parteneriat cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Argeș prin  Centrul de zi pentru copii/tineri cu dizabilități ''Șanse Egale'', comuna Domnești, județul Argeș au...