Web Analytics

Primarul de la Albota, despre parlamentarii de Argeș: „Când vor veni în campanie, îi iau cu parul!”

de | 15.02.2018 10:52 | Actualitate

ion dumitruÎn cadrul ședinței Colegiului Prefectural din luna februarie a fost pusă pe tapet și problema transportului în comun între Pitești și localitățile limitrofe, după ce în sală și-a făcut apariția primărița orașului Ștefănești, Jenica Dumitru, însoțită de consilierii locali și de câțiva localnici.

Primarul comunei Albota, Ion Dumitru, a explicat că CJ Argeș nu poate rezolva problema transportului până nu se modifică legislația în vigoare. Edilul și-a exprimat din nou nemulțumirea vizavi de absența parlamentarilor de Argeș la ședințele Colegiului Prefectural.
„Dacă deputații veneau aici, înțelegeau gravitatea problemei transportului în comun și urgentau, că nu poate nici dl Mânzână, nici dl președinte Manu și nici nimeni să o rezolve, până nu se modifică legea. Asta trebuie să înțeleagă și Ștefăneștiul și toți ceilalți. Pentru că așa a venit Mitică (n.red. – Dumitru Voicu, primarul comunei Micești) și a făcut aici spectacol. Și după ce a făcut spectacol și s-a întâmplat ceea ce s-a întâmplat, suferă Budeasa, Mărăcineni, Bascovul și Ștefăneștiul. Că dacă tăcea, era disciplinat și aștepta să iasă legea, pe care ne-o promiteau parlamentarii… Ați ascultat de șeful lor, n-ați vrut să țineți cont de noi când am cerut ca parlamentarii să vină la ședințele Colegiului Prefectural și să își ia notițe. Dar când vor veni la mine în campanie, îi iau cu parul!”, a afirmat primarul Ion Dumitru.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole