Web Analytics

Primarul Cristian Gentea: „PSD a susţinut şi va susţine mereu mecanisme prin care statul vine în sprijinul mediului de afaceri!”

de | 18.08.2022 12:55 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Cristian Gentea, primar al municipiului Pitești și președinte executiv al PSD Argeș, salută suplimentarea sumei aferente schemei de ajutor de stat pentru investițiile majore în economie.

„PSD a susținut și va susține mereu mecanisme prin care statul vine în sprijinul mediului de afaceri! Salut faptul că Ministerul Finanțelor a suplimentat suma aferentă schemei de ajutor de stat pentru investițiile majore în economie!
Este un semnal cât se poate de clar că PSD susține mediul de afaceri, iar această majorare consistentă – de un miliard de lei în plus față de suma deja alocată de 6.38 miliarde de lei – este cea mai eficientă acțiune pentru dezvoltarea economiei românești.
Concret, pentru fiecare leu acordat ca ajutor de stat, firmele investesc alți 3 lei în economie. PSD a susținut și va susține mereu mecanisme prin care statul vine în sprijinul mediului de afaceri pentru crearea de locuri de muncă și dezvoltarea economică a țării!”,
se arată într-un comunicat al PSD Argeș.

Citește și Locuință de serviciu pentru Florentina Ivănescu. Gentea vine în sprijinul sportivei

Citește și Cristian Gentea, la pas cu jurnaliştii pe şantierele Primăriei Piteşti

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *