Web Analytics

Primarul Cristian Gentea: „Elaboratorii PUG-ului, din motive pe care nu le înţeleg, solicită o amânare cu 10 luni de zile”

de | 10.12.2020 13:18 | Actualitate, Politica si Administratie

În timpul conferinței de presă de joi, 3 decembrie, primarul Cristian Gentea a făcut câteva precizări în privința actualizării Planului Urbanistic General al municipiului Pitești. „Vă dau o veste proastă, nu mi-a venit să cred. Am primit o hârtie săptămâna trecută în care elaboratorii PUG-ului, din motive pe care nu le înțeleg și care denotă și indolență și lipsă de profesionalism la nivelul compartimentului Urbanism, solicită o amânare cu 10 luni de zile. Eu am să întreb exact de ce solicită lucrul acesta și ce se poate face pentru ca acest termen să fie mult redus. Spun că nu li s-au pus la dispoziție anumite documente de urbanism, vreo 300 și ceva de PUD-uri și vreo 70 de PUZ-uri. Nu știu cine trebuia să facă aceste lucruri, nu știu de ce nu s-au depus. Înseamnă că nu avem PUG-ul nici în 2022. De aceea vă spuneam că sunt destul de șocat. Iar vom avea nu știu câte probleme și procese pe tema aceasta“, a spus Cristian Gentea.
Firma care s-a angajat să facă actualizarea Planului Urbanistic General al municipiului Pitești este „Areal Design” din Târgovişte.

Citește și Ar fi de râs, dacă n-ar fi de plâns… Cum bâjbâie Primăria Piteşti în scandalul construcţiilor de lângă Pădurea Trivale

Citește și Recepţie pe repede înainte la blocul a cărui construcţie ar fi trebuit suspendată de drept

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii