Web Analytics

Primarul Cristian Gentea – avertisment pentru locuitorii blocului G1 care aruncă gunoaie pe domeniul public: „VOR FI EVACUAȚI!”

de | 1.03.2021 10:36 | Actualitate, Politica si Administratie

Administrația publică locală a ajuns la exasperare din cauza unor locatari ai blocului de locuințe sociale G1 din Războieni, care nu sunt capabili să locuiască în comunitate și aruncă toate deșeurile menajere direct pe spațiul verde. Primăria a intervenit în zonă și de câte patru ori pe săptămână pentru igienizarea zonei și ridicarea gunoiului, dar unii din cei care locuiesc în blocul G1 pur și simplu sunt lipsiți de orice urmă de civilizație și transformă \zona într-o adevărată groapă de gunoi, punând în pericol sănătatea celorlalți și obligând piteștenii civilizați să plătească pentru gunoaiele lor.

CITEȘTE ȘI: Valeriu Gheorghiţă: „Lista de aşteptare va fi disponibilă pe platformă din data de 15 martie”

Primarul Piteștiului, Cristian Gentea a decis montarea unei noi camere video în zonă pe lângă celelalte deja existente pentru a fi identificați toți cei care își bat joc de domeniul public. Măsurile împotriva celor care sunt prinși că aruncă gunoaiele pe domeniul public sunt drastice. Aceștia vor fi EVACUAȚI din bloc în cel mai scurt timp.

Edilul Cristian Gentea promite că fiecare sesizare cu privire la aruncarea gunoaielor pe domeniul public va fi verificată .

„Am luat decizia să fie montată încă o cameră video în zonă, iar încă din startul săptămânii viitoare voi reveni în cartier pentru a purta o discuție cu locatarii blocului de locuințe sociale G1.

Regulamentul este unul clar, iar cine mai aruncă gunoaie riscă să fie evacuat!

Am misiunea ca Piteștiul să fie un oraș curat. Cetățenii trebuie să respecte reguli elementare de trai în comun și să se bucure de frumusețea orașului lor. Astfel de acțiuni de curățenie vor continua permanent și în alte zone ale Piteștiului. Sesizările cetățenilor sunt urmărite permanent de colegii din cadrul serviciilor specializate.”, a precizat primarul Cristian Gentea

.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii