Primarul Cornel Ionică a premiat 51 de cupluri de piteșteni

de | 7.03.2017 11:36 | Actualitate

fidelotate ionica fotoPrimarul Cornel Constantin Ionică a acordat astăzi, în numele municipalităţii piteștene, noi “Diplome de fidelitate” pentru cupluri care au împlinit 50, respectiv 60 de ani de căsnicie neîntreruptă.

Au fost, în total, 51 de cupluri (44 cu 50 de ani de căsătorie la activ şi 7 cu 60 de ani). Piteștenii premiați astfel pentru loialitate unul față de celălalt și puterea de a depăși obstacolele vieții au primit flori, premii în bani şi diplome, în conformitate cu hotărârea Consiliului Local care reglementează aceste eveniment.

“Mă bucur că putem face asemenea gesturi pentru oameni care reprezintă adevărate repere, modele de urmat pentru noi toţi. Sunt oameni care au contribuit la dezvoltarea Piteştiului aşa cum îl ştim azi, sunt oameni care au arătat respect şi preţuire pentru instituţia familiei, sunt oameni pe care îi preţuim şi care merită aprecierea noastră. La mulţi ani sănătoşi alături de copii şi nepoţi!”, le-a urat primarul Ionică.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

2 Comentarii

  1. UN GEST DE RESPECT SI ADMIRATIE FATA DE OAMENII CARE LA RINDUL LOR AU DAT DEMNITATE SI CREDINTA IN DUMNEZEU PENTRU FAMILIE.
    FELICITARI SI RESPECT PROFUND DOMNULE PRIMAR.

  2. UN GEST DE RESPECT SI ADMIRATIE FATA DE OAMENII CARE LA RINDUL LOR AU DAT DEMNITATE SI CREDINTA IN DUMNEZEU PENTRU FAMILIE.
    FELICITARI SI RESPECT PROFUND DOMNULE PRIMAR.

Ultimele articole