Primarul comunei Bălilești rănit într-un accident rutier la Mărăcineni

de | 15.07.2019 14:01 | Actualitate

 

Mai multe autoturisme au fost implicate astăzi într-un accident rutier pe DN 73, în localitatea Mărăcineni. Un tânăr, în vârstă de 27 de ani, din Câmpulung, care se afla la volanul unei dubițe, nu a păstrat distanța între vehicule și a intrat într-un Duster, condus de primarul comunei Bălilești, Victor Cătălin Turturică.

La rândul său, primarul a fost proiect într-un alt autoturism care circula pe același sens de mers, către Câmpulung. Primarul comunei Bălilești conducea mașina de serviciu și se îndrepta către Câmpulung. Acesta prezintă o contuzie cervicală și a fost transportat la spital pentru investigații.

De amintit că este al doilea primar argeșean implicat într-un accident, în ultimele două săptămâni, ambii folosind mașinile de serviciu. În urmă cu circa 10 zile primarul comunei Mioarele, Poştoacă Ion, tot pe DN 73, în zona localității Mihăești, a sărit cu mașina în șanț. Edilul s-a ales cu o fractură de calcaneu, iar soția sa cu o fractură de femur.

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

Acest articol este despre: primar argesean ranit accident rutier

Ultimele articole

Veteran de război celebrat de ziua sa de Consiliul Județean Argeș
Veteran de război celebrat de ziua sa de Consiliul Județean Argeș

Astăzi, de Sfântul Nicolae, veteranul de război colonel (ret) Nicolae Predescu a fost celebrat de ziua sa de conducerea Consiliului Județean Argeș. Vicepreședintele Adrian Dumitru Bughiu și DanArsenescu, vicepreședintele filialei Argeș a Asociației Veteranilorde...

Transport ilegal de lemne la Dragoslavele
Transport ilegal de lemne la Dragoslavele

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rucăr au acționat pentru prevenirea delictelor silvice pe raza de competență, ocazie cu care au depistat un bărbat de 24 de ani, care conducea o autoutilitară cu care transporta material lemnos, pe raza localității...