Web Analytics

Primarul Câmpulungului, beat la volanul mașinii primăriei

de | 6.01.2020 21:17 | Actualitate

UPDATE Potrivit IPJ Argeș, în seara zilei de 6 ianuarie, în jurul orei 19:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Câmpulung au fost sesizați prin Serviciul Unic pentru Apeluri de Urgență 112 cu privire la producerea unui eveniment rutier pe bulevardul I. C. Brătianu.

„Din verificările efectuate de polițiștii Biroului Rutier Câmpulung a rezultat că evenimentul nu s-a soldat cu victime, ci doar cu pagube materiale produse celor două autoturisme.
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat unul dintre conducătorii auto se afla sub influența alcoolului, rezultând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Cel în cauză a fost condus la o unitate medicala pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.
Polițiștii au întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, fiind luată și măsura reținerii permisului de conducere, pentru care a fost eliberată o dovadă fără drept de circulație”, precizează IPJ Argeș.

Știrea inițială:
„Câmpulung: sesizare eveniment rutier fără victime, unul dintre conducătorii auto, sub influența alcoolului”, transmitea, în urmă cu puțin timp, IPJ Argeș.
Șoferul aflat sub influența alcoolului este nimeni altul decât primarul municipiului Câmpulung, Liviu Țâroiu.
Aparatul etilotest a indicat în cazul lui 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Surse din cadrul Poliției au precizat pentru Jurnalul de Argeș că edilul se afla la volanul mașinii Primăriei Câmpulung.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii