Web Analytics

Primăriţă uitată de foştii colegi de la Pro TV

de | 28.02.2024 15:25 | Actualitate, Culise, Home, Politica si Administratie

Frumusețea și deșteptăciunea prezentatoarelor de la ”Știrile PRO TV”, inclusiv de la sport și meteo, au fost evidențiate recent la podcastul ”Acasă la Măruță”. Gazda, Cătălin Măruță, vedetă PRO TV, l-a avut ca invitat pe Mihai Dedu, prezentator de știri la aceeași televiziune, ocazie să se aducă vorba și despre colegele de pupitru ale acestuia. A spus Dedu că, de-a lungul timpului, a prezentat știrile alături de 17 fete, ”toate frumoase în felul lor și la propriu, și la figurat”.

Și a început Dedu să înșire numele, de la Andreea Esca și Corina Dănilă la Olivia Steer, Cristina Țopescu, Adina Goriță, Adriana Muraru, Oana Andoni, Monica Dascălu și multe altele. Vreo 14 nume a rostit Dedu, neuitând-o nici pe Andreea Liptak, spre exemplu. Adică toate fetele frumoase de la PRO TV, pe care nu ai cum să le uiți! Așa că se poate spune că surpriza este aceea că Mihai Dedu nu și-a amintit de Elena Lasconi, primărița Câmpulungului fiind fostă vedetă TV și prezentatoare de știri. Și nici Măruță nu a intervenit, semn că ambii au memoria puțintel cam scurtă, dacă nu e vorba despre altceva!
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și Lasconi premiază fidelitatea în căsnicie

Citește și S-au mărit din nou salariile la Primăria Câmpulung. Lasconi şi-a schimbat optica: „În urmă cu trei ani spuneam ce salarii mari au funcţionarii din Primărie. Dar nu e aşa, credeţi-mă!”

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *