Web Analytics

Primăria Ştefăneşti oferă francezilor 1,36 milioane euro pentru baza sportivă Dacia

de | 21.02.2019 14:05 | Politica si Administratie

# Dacia Group Renault cere 1,45 milioane euro # Edilul Ioana Jenica Dumitru face o ofertă și pentru cumpărarea fostei creșe a uzinei, pentru care avansează prețul de 128.000 euro
Primăria Ștefănești dorește să cumpere de la Dacia baza sportivă din oraș și fosta creșă, după cum ne-a confirmat primărița Jenica Dumitru. Discuțiile au început în vara lui 2018, iar ”ultima întâlnire a fost în decembrie 2018 și i-am informat pe cei de la Dacia că vom face și noi o evaluare a celor două obiective, deoarece intenția mea este să cumpărăm baza sportivă și creșa la sume mult mai mici decât cele la care au fost evaluate”, ne-a declarat primărița Jenica Dumitru.
După ce au făcut o evaluare a celor două obiective, cei de la Dacia-Renault au cerut Primăriei 1,45 milioane euro pentru baza sportivă de la Ștefănești și 250.000 euro pentru fosta creșă. În decembrie 2018, primărița Jenica Dumitru a făcut o contraofertă, propunându-le celor de la Dacia 1,36 milioane euro pentru baza sportivă și 128.000 euro pentru creșă. ”Baza sportivă de la Ștefănești, care pe vremuri era una dintre cele mai bune din Argeș, s-a degradat mult, va fi nevoie să investim și noi ulterior în cazul în care o vom achiziționa. Și fosta creșă este într-o stare avansată de degradare. Până acum am făcut două adrese celor de la Dacia pentru achiziționarea bazei sportive și a creșei. Așteptăm un răspuns de la ei”, mai precizează Jenica Dumitru.

Stadionul Ștefănești are 4,6 ha

Baza sportivă pe care Primăria Ștefănești vrea să o cumpere are 4,6 hectare. Iar suma de 1,36 milioane euro oferită de Primărie ar însemna un preț de 29,5 euro/mp.
Oricum, în caz că cele două părți cad de acord asupra sumelor pentru cele două obiective, o ofertă fermă va putea fi făcută după ce Primăria Ștefănești va avea stabilit clar bugetul pentru 2019.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole