„Primăria Piteşti nu a venit deocamdată cu soluţii concrete pentru FC Argeş”

de | 9.11.2016 23:02 | Sport

# Afirmă Daniel Ionaşcu, preşedintele executiv FC Argeş 1953, despre iniţiativa autorităţilor locale de a reînvia spiritul alb-violet

# Dle preşedinte, ce s-a discutat la întâlnirea dintre autorităţile locale, Constantin Stroe şi reprezentanţii FC Argeş 1953?
– Dl Constantin Stroe a salutat această iniţiativă de a ne aşeza la masa negocierilor şi de a rezolva o problemă care interesează pe toată lumea şi anume ca FC Argeş să revină la stadion. Dar, trebuie să existe o cale de înţelegere, o cale amiabilă de a avea de câştigat ambele părţi, adică şi Primăria şi FC Argeş. Cele două părţi trebuie să contribuie la acest lucru. Primăria prin condiţiile care le poate oferi şi FC Argeş prin ceea ce a făcut şi va face în continuare. Primăria trebuie să vină cu soluţii pe care să le discutăm, iar FC Argeş să vină cu soluţii pe care să le discutăm şi din ambele părţi soluţiile care vin să găsească una care să mulţumească pe toată lumea.

„Autorităţile locale nu au spus modalitatea pe care au gândit-o ei de a fi o singură echipă în oraş care să se numească FC Argeş”

# Dl Stroe ce rol are în această iniţiativă? Ce a spus dumnealui?
– Dl Stroe a fost invitat acolo de către primar pentru a veni să asiste la această discuţie, dar această discuţie a fost la început un fel de tatonare. Noi am fost invitaţi la o discuţie, ne-am prezentat cu cea mai mare plăcere, dar nu am putut ca la prima întâlnire să oferim soluţii pentru că nu ştiam ce vrea Primăria în primul rând. Prin primarul Ionică au spus că vor ca FC Argeş să ajungă la stadion, dar nu au spus modalitatea pe care au gândit-o ei de a urca echipa la stadion, de a fi o singură echipă în oraş care să se numească FC Argeş. Nu au venit cu soluţii concrete… Există modalitatea asta de a colabora, de a ne asocia, de a face un lucru care să fie benefic pentru toată lumea.

„Dl Stroe a spus foarte clar să existe soluţii şi din partea Primăriei şi din partea lui FC Argeş”

# Nici dl Stroe nu a avut vreo variantă?
– Dl Stroe a spus foarte clar să existe soluţii şi din partea Primăriei şi din partea lui FC Argeş. Asta a fost o primă întâlnire ca fiecare să vadă ce vrea partea cealaltă. S-a făcut un program de lucru şi anume să participe patru persoane de la Primărie şi patru persoane de la FC Argeş care să se întâlnească în fiecare luni la ora 14.30 şi să discutăm în continuare ce soluţii există. S-a format aşadar o comisie formată din reprezentanţi ai Primăriei şi FC Argeş 1953 care să se întâlnească în fiecare luni pentru a găsi soluţii. Din partea lui FC Argeş va participa în această comisie Răzvan Tunaru, Ion Răileanu, Florin Dobre şi Daniel Ionaşcu. Din partea Primăriei vă spun sincer că nu cunosc persoanele respective pentru că nu sunt oameni de sport. La prima întâlnire a fost într-adevăr primarul Cornel Ionică şi viceprimarul Laurenţiu Zidaru, dar în comisia asta de care vorbesc sunt două femei şi, dacă nu mă înşel, Dan Teodorescu. La prima întâlnire au fost trei consilieri, dintre care un domn Bănică şi Dragoş Şerban, preşedintele de la SCM Piteşti. Eu zic că Ilie Bărbulescu care este şi consilier local trebuia să fie primul invitat pentru că era pe domeniu… În concluzie, nu au fost nişte discuţii pe subiect, discuţii ample cu soluţii. Au fost nişte discuţii la general, rămânând ca în permanenţă comisia asta să găsească soluţii.
Marius Ionel

 

Distribuie!

Articol scris de Jurnalul de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii