Web Analytics

Primăria Pitești îi invită pe toți floriștii să se implice într-un nou concept al Simfoniei Lalelelor

de | 17.03.2023 12:27 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Municipalitatea piteșteană propune o abordare comunitară pentru organizarea Simfoniei Lalelelor din luna mai și, în acest context, își dorește implicarea specialiștilor din domeniul floristic.

Citește și: Nunţi de aur, premiate la Piteşti! Cel mai longeviv fotoreporter din Argeş, felicitat de primarul Gentea

Municipalitatea vrea să creeze aranjamente florale spectaculoase și inedite, „care să încânte și să surprindă toți vizitatorii Parcului Lunca Argeșului și ai centrului Piteștiului”.

În acest sens, Primăria Pitești invită floriștii piteșteni să se implice într-un parteneriat cu municipalitatea, pentru a dezvolta acest nou concept și pentru a se asigura că mesajul ajunge la toți profesioniștii din domeniu. Facem apel către toți cei care dețin studii de specialitate și au dorința de a se implica în acest concept comunitar să transmită, până la 27 martie 2023, prin e-mail, la adresa primaria@primariapitesti.ro, proiectul care exprimă viziunea lor referitoare la amenajarea zonelor propuse ca nuclee ale Simfoniei, prin frumusețea și originalitatea aranjamentelor florale: Piața Primăriei, platoul de la intrarea în Parcul Lunca Argeșului și pavilionul expozițional ce va fi organizat tot în parc, într-un spațiu dedicat” – se arată într-un comunicat de presă al Primăriei.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *