Web Analytics

Nunţi de aur, premiate la Piteşti! Cel mai longeviv fotoreporter din Argeş, felicitat de primarul Gentea

de | 16.03.2023 12:55 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

68 de cupluri din Pitești au primit marți, 14 martie, din partea municipalității, recunoaștere și apreciere pentru celebrarea a peste o jumătate de secol de căsătorie. Concret, au fost oferite cu acest prilej 58 de diplome de fidelitate pentru 50 de ani de căsnicie neîntreruptă, plus 10 diplome pentru 60 de ani de căsătorie!
Primarul Cristian Gentea a oferit diplome, premii în bani și flori seniorilor prezenți, felicitându-i, în numele municipalității, pentru modelul de familie pe care îl reprezintă.
Printre cei onorați marți pentru fidelitate în căsnicie s-au numărat și Paula și Alexandru Oprea, „domnul Sandu” – cum îi spunem noi, ziariștii, apreciatului fotoreporter, care e un exemplu de longevitate și profesionalism în presa din Argeș.

„A fost o mare bucurie, ca de fiecare dată, să întâlnesc, în cadrul unui eveniment atât de fericit, 68 de familii model din comunitatea noastră! Aniversarea a 50 de ani și chiar 60 de ani de căsătorie a fost cel mai bun prilej pentru a-i felicita, în numele municipalității, pe seniorii noștri, pentru exemplul oferit tinerilor din Pitești!”, a precizat primarul Cristian Gentea.

Citește și Alte investiții la Pitești. Primarul Gentea a semnat contractele

Citește și Gentea l-a convins pe Velcea să intre în transportul metropolitan. Autobuzele Publitrans vor circula şi în Ştefăneşti

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *