Web Analytics

PRIMĂRIA PITEȘTI: Facilități pentru plata taxelor și impozitelor

de | 5.01.2021 10:03 | Actualitate, Politica si Administratie

Pentru a facilita accesul cetățenilor din Pitești care doresc să achite taxele și impozitele, cu precădere în această perioadă, la centrele de încasare ale Direcției de Impozite și Taxe Locale, programul de lucru cu publicul la ghișee a fost modificat, orarul fiind prelungit, începând cu data de 4 ianuarie 2020, potrivit unui comunicat al municipalității. Noul program poate fi accesat pe site-ul Primăriei Pitești: https://www.primariapitesti.ro la secțiunea Impozite și Taxe Locale. 

Vă reamintim că modalitatea de plată on-line a taxelor și impozitelor este cea mai eficientă și sigură, eliminând, astfel, așteptarea la ghișeu și reducând riscurile asociate aglomerației, în contextul epidemiologic actual.

CITEȘTE ȘI…Valoarea tichetelor de vacanță – majorată la nivelul salariului minim pe economie

Primăria Municipiului Piteşti oferă cetățenilor alternativa plăţii on-line a impozitelor şi a taxelor locale, precum și a amenzilor contravenționale, cu cardul bancar, prin Internet, fără comision, la adresele: www.primariapitesti.ro şi www.ghiseul.ro, ambele sisteme fiind disponibile şi funcţionând 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii