Web Analytics

Primăria Pitești a amenajat o cutie pentru scrisori, în cadrul Târgului de Crăciun

de | 4.12.2022 10:07 | Actualitate, Home

În Piața Primăriei Pitești, lângă bradul de Crăciun, se află o cutie pentru scrisorile cu dorințe sau desene destinate Moșului. Cutia va fi acolo până în 25 decembrie 2022.

Reprezentanții Primăriei îi îndeamnă pe copii să introducă scrisoarea pentru Moș Crăciun sau Moș Nicolae în cutia uriașă, apoi să privească bradul pentru a admira surpriza pregătită.

Citește și 30 de ani de când a fost trimis primul SMS. Mesajul text conținea urarea “Crăciun fericit!”

„Gata scrisoarea pentru Moșul? Tradiția din această perioadă, de a așterne în rânduri, fie pentru Moș Crăciun, fie pentru Moș Nicolae, cele mai mari dorințe, este cea care menține magia în sufletul copiilor.

În Piața Primăriei, lângă bradul de Crăciun, o cutie cadou uriașă, încăpătoare pentru toate scrisorile cu dorințe, gânduri sau desene destinate Moșului, așteaptă până în 25 decembrie 2022.

Cutia se va umple de speranță și bucurie, iar ajutoarele Moșului se vor asigura că toate dorințele vor ajunge în timp util, în Laponia.

Introdu scrisoarea în cutia uriașă, apoi privește bradul pentru a admira surpriza pregătită!”, a transmis Primăria Pitești.

Citește și Creează amintiri pentru o viață întreagă, la Târgul de Crăciun Pitești!

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *