Primăria Negraşi vrea să pună în posesie la Recea, dar terenul de acolo este ocupat abuziv de administraţia Buzoeşti

de | 25.02.2016 11:13 | Actualitate

După ce a solicitat în mai multe rânduri, atât propriei administrații cât și Prefecturii Argeș să se facă lumină în privința punerilor în posesie din localitate, un consilier local din comuna Negrași i-a scris premierului Cioloș solicitând ajutor în rezolvarea problemei personale dar și a multor altor consăteni ai săi.
„Lipsit de dreptul de proprietate asupra terenurilor validate în baza Legii 247/2005, timp de 10 ani, am pierdut peste un miliard de lei vechi în timp ce alții, care au acaparat abuziv terenul, fără acte de proprietate, au băgat în buzunar această sumă necuvenită. În calitate de consilier am cerut oficial prin adresa nr. 1037/03.07.2015, situația terenului arabil și a pășunilor în urma inventarierii conform legii însă nu am primit răspuns nici în prezent deși, am solicitat acest lucru la fiecare ședință a Consiliului Local”, a scris Mihail Bârlogeanu în sesizarea sa către prim-ministru.
Unul dintre documentele anexate petiției este un răspuns dat de către Primăria comunei Negrași, sub semnătura primarului Nicolae Radu, în care se arată că, teoretic, s-ar putea rezolva problema cu pământurile oamenilor dând un teren din Recea  pe care, faptic… nu îl are pentru că primăria comunei Buzoești a pus în posesie, în mod abuziv, cetățeni pe respectivele suprafețe… A.C.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii