Web Analytics

Primăria Câmpulung cheltuie zeci de mii de lei pe maculatură şi fotografii

de | 22.03.2017 19:27 | Politica si Administratie

01 MihailOprescuFără buget aprobat încă, administraţia locală de la Câmpulung a avut o febrilă pasiune de a cheltui bani în acest început de an. Şi nu au rezultat mari împliniri, în condiţiile în care a achiziţionat felicitări, bonuri pentru carburanţi şi servicii foto.

Clientul Consiliului Judeţean, Mihail Oprescu (foto), va folosi nu numai aparatul foto pentru imortalizarea principalelor evenimente organizate de Primărie, dar şi drona cu ajutorul căreia va filma festivităţile lui Liviu Ţâroiu.
Şi la finalul anului trecut Primăria Câmpulung a aruncat cu banii! Mape pline cu hârtii care niciodată nu au contat în municipiul muscelean au fost achiziţionate la preţuri interesante. Astfel, s-au plătit 17.000 de lei unei firme din Piteşti pentru elaborarea Strategiei de Dezvoltare Locală, act care a mai existat în istoria Câmpulungului, dar nu a fost respectat niciodată. Apoi, după Crăciun, o societate din Arad a primit 24.000 de lei pentru a întocmi Planul de Acţiune pentru Energie Durabilă. Un document care a provocat hazul amar al unor consilieri locali, aceştia susţinând că mare parte din lucrare a fost realizată în stilul „copy-paste”, folosindu-se internetul şi documentaţii deja existente la Primărie.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii