Web Analytics
scris vineri, 16.12.2022

Primăria Bradu are două proiecte finanțate prin programul „Anghel Saligny”

Primăria Bradu a obținut finanțare prin programul „Anghel Saligny” pentru două proiecte importante. „Cred că avem cea mai mare valoare obținută la nivel de județ, aproape 280 de miliarde lei vechi”, a menționat primarul Dănuț Stroe în cadrul conferinței de final de an, vineri-16 decembrie, la care a participat și viceprimarul Gheorghe Negoi.

Primăria Bradu are două proiecte finanțate prin programul „Anghel Saligny”

Unul dintre proiectele amintite mai sus este pentru amenajarea întregii zone de la Valea Geamăna, unde se vor monta tuburi, se va extinde strada din acea zonă, vor fi făcute trotuare, se vor introduce utilități (apă, canalizare menajeră, gaze) și rețea de iluminat casnic și public. Valoarea este de 200 miliarde lei vechi. Pentru acest proiect s-a încheiat licitația, s-a semnat contractul cu firma câștigătoare, iar primăria așteaptă acum să semneze contractul de finanțare prin Ministerul Dezvoltării.

Citește și S-a redeschis patinoarul de la Bradu

Iar al doilea proiect se referă la modernizarea a 14 străzi din Bradu, unde vor fi făcute lucrări de introducere canalizare pluvială și lucrări de asfaltare. Acest proiect este în valoare de 80 miliarde lei vechi și se află în faza de licitație, au mai fost cerute clarificări pe partea financiară. Primarul speră ca, până la sfârșitul anului, să fie încheiată. „Sper ca Dumnezeu să ne ajute și, în primăvara anului viitor, să demarăm cele două proiecte”, a mai spus Dănuț Stroe. Termenul de finalizare este de 6 ani. „Odată ce va fi câștigată licitația, vom demara lucrările”, a asigurat primarul comunei Bradu.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *