Web Analytics

Un primar PNL recunoaşte sprijinul primit pentru comuna sa de la Consiliul Judeţean Argeş

de | 27.06.2019 13:29 | Politica si Administratie

Pe 23 iunie, în cadrul manifestărilor organizate cu ocazia Zilei Comunei Mozăceni, tinerii care în ultimii trei ani au spus „DA” în fața primarului Corina Liana Dună, dar și cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie au fost premiați. Un eveniment la care din partea conducerii Consiliului Județean Argeș a participat vicepreședintele Ion Mînzînă, vecepreședinte PSD Argeș. De altfel, în discursul de deschidere primarul Corina Liana Dună de la PNL a punctat faptul că, din 2016 până în prezent, Consiliul Județean Argeș a alocat fonduri importante pentru dezvoltarea localității, bani investiți atât în infrastructura școlară, cât și în infrastructura de apă și canalizare.
La rândul său, vicepreședintele Ion Mînzînă a precizat că administrația județului va fi în continuare alături de cetățenii din Mozăceni și a punctat faptul că administrația locală a avut, în același timp, și sprijin guvernamental. Prin PNDL II, localitatea Mozăceni și-a extins și dezvoltat rețeaua de apă și canalizare. În plus, săptămâna trecută, Ministerul Educației, prin Inspectoratul Școlar Argeș, a alocat bani pentru realizarea unor noi investiții la liceul din localitate.
La eveniment au mai participat: prefectul Emilian Dragnea, fiu al comunei, Cristina Stocheci, senator, Dănuț Bica, deputat, primari, consilieri județeni.
Silviu Răuţă

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii