Web Analytics

Prima ediţie a Zilei Comunei Budeasa, un succes

de | 15.06.2017 21:37 | Politica si Administratie

17 budeasa5Primăria și Consiliul Local Budeasa au organizat, duminică, de Rusalii, prima ediție a Zilei Comunei Budeasa. Evenimentul s-a derulat în cadrul deosebit de pitoresc oferit de natură, în zona Plaja veche din satul Budeasa Mare și a durat până târziu, în noapte, încheindu-se cu un foc de artificii spectaculos.  Administrația locală condusă de  primarul Nicolae Mihail Rachieru au oferit, pentru prima dată, localnicilor, o sărbătoare a comunității la care aceștia au participat cu mic cu mare.

De asemenea, au răspuns invitației autorităților locale și prefectul Emilian Dragnea, vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Ion Mânzână, Maria Dinu, administratorul public al județului, precum și mulți primari din județ. Permanent în mijlocul oamenilor sau pe scenă, pentru a le vorbi, tânărul și energicul edil   a oferit premii cuplurilor care au împlinit 50 de ani de de căsătorie neîntreruptă și copiilor cu rezultate deosebite. De asemenea, pentru munca lor în sprijinul cetățeanului  polițiștii, preoții și cadrele medicale din comună au primit diplome de merit.

Gelu Voicu i-a scos pe oameni la horă

17 budeasa6Artiștii care au urcat pe scena de pe malul lacului de acumulare au fost deosebit de apreciați de public care a aplaudat cu generozitate prestația lor. Au evoluat astfel soliști de muzică populară și ușoară precum Gelu Voicu, Steliana Sima, Cristina Voicu, Oana Preda dar și trupe precum Bambi și Deep Central. Gelu Voicu a îmbiat numeroșii spectatori la joc și în curând s-au încins horele pe platoul înverzit din fața scenei. Cunoscutul interpret Grațian Bădescu și grupul condus de el, Haiducii Vlădicii de la Topoloveni,  ca și ansamblul Fluierașii din comuna Corbi i-au încântat pe spectatori, în timp ce grătarele cu mititei și cârnăciori fumegau, iar un spectaculos foc de artificii a pus punct, în mod apoteotic, unei zile de neuitat pentru localnici și ceilalți participanți la prima ediție a Zilei Comunei Budeasa.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole