Web Analytics

Prima declarație a criminalului din Ștefănești: „Am făcut o crimă din dragoste!”

de | 5.04.2018 04:58 | Actualitate

doru stoi

Revenim cu detalii în cazul crimei șocante de la Ștefănești. Doru Stoianof, principalul suspect, a fost reținut și dus la audieri. Bărbatul și-a ucis soția în vârstă de 28 de ani, pe care a înjunghiat-o de mai multe ori, aceasta prezentând și arsuri pe 50 % din suprafața corpului.

După ce a comis actul, bărbatul s-a urcat în mașină și a recunoscut fapta sa pe facebook, explicând că nu regretă însă:

„Ce-am făcut acum, care mă auziți, n-o să regret toată viața mea. Nu știu dacă îți trece prin cap ce am făcut și unde am putut să ajung. Să ascultați ce vă spun: când iubești pe cineva prea mult, nu e bine. O iei razna. Eu așa am făcut, am iubit pe muierea mea, pe Lavinia, mult de tot. Și-o iubesc în continuare, dar vorba aceea, toate au o limită și s-a terminat urât de tot. M-am rugat de ea să ne împăcam, ca de asta am plecat acasă. Nu știa nimeni că am avut probleme cu ea. I-am zis, hai să ne împăcăm, hai că există o soluție, dar n-a vrut. De ce n-a vrut, nu știu. Am făcut o crimă, o crimă am făcut din dragoste…”

În timp ce Doru Stoianof își făcea public actul său pe facebook, copilul de doar 3 ani îi era alături. Aseară, bărbatul a declarat jurnaliștilor că deși copilul era de față când el și-a ucis soția, acesta nu ar fi văzut nimic: „Mi-a spus că vrea despărțire și atâta tot, că nu mai vrea să fie cu mine. N-am ucis-o în fața copilului. Copilul era tot în bucătărie, dar era mai la distanță. Nu cred că a văzut copilul, era cu spatele. N-am mai conștientizat atunci..”

Sursă foto: Facebook

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii