Web Analytics

presshub.ro: Vast program de modernizare a drumurilor județene cu fonduri europene. 13 proiecte, 300 km, 150 milioane de euro – PressHub

de | 6.02.2019 10:01 | Bani europeni

Circa 300 de kilometri de drumuri județene urmează a fi modernizate în anii următori în județul Galați, cea mai mare parte a fondurilor reprezentând fonduri europene. Cel mai important obiectiv: șoseaua de centură a municipiului reședință de județ. În acest context optimist, lipsa forței de muncă face ca la realizarea proiectului să fie nevoie de angajați din străinătate.

13 este numărul proiectelor aflate în curs de implementare sau de contractare derulate de Consiliul Județean pentru infrastructura rutieră a județului Galați. Nouă dintre ele, inclusiv centura municipiului Galați, sunt finanțate din fonduri europene, prin Programul Operațional Regional 2014-2020. Lucrările au garanții de execuție de cinci până la zece ani. În premieră, s-au înregistrat și firme gălățene sancționate de Consiliul Județean pentru nerespectarea termenelor de execuție. 

Aproximativ 144 de milioane de euro sunt alocate la……

Citește tot articolul!

Articol realizat pentru PressHub.ro în cadrul proiectului “Cohesion Policy: Better Understanding, Reporting, Dissemination”, cofinanțat de UE prin DG Regio.
Informațiile prezentate nu reprezintă poziția oficială a UE. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine autorului.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii