Web Analytics

presshub.ro: Prețul apei la Constanța după investiții de 1 miliard de euro – PressHub

de | 7.02.2019 18:58 | Bani europeni

Deși s-ar putea crede opusul, banii europeni nu sunt „gratuiți”. Proiectele europene aduc bani de la Bruxelles, dar cer și o parte de cofinanțare pe care beneficiarul o pune la bătaie. Pe de altă parte, investițiile realizate produc și costuri de întreținere, pe care cei care decid să acceseze fonduri europene trebuie să le ia în calcul. Este motivul fundamental pentru care proiectele implementate trebuie să răspundă unor nevoi reale și să își găsească utilitatea în comunitate.

Raja SA, operatorul regional de apă din Constanța, este unul dintre marii jucători de pe piața fondurilor europene din România. Compania a reușit până acum să atragă aproximativ 1 miliard de euro. Aproape 400 de milioane de euro au fost deja investiți în rețeaua de apă și canalizare prin șase proiecte implementate, în timp ce alți 600 de milioane de euro urmează să ajungă în conturile companiei după ce, în august 2018, a fost……

Citește tot articolul!

Articol realizat pentru PressHub.ro în cadrul proiectului “Cohesion Policy: Better Understanding, Reporting, Dissemination”, cofinanțat de UE prin DG Regio.
Informațiile prezentate nu reprezintă poziția oficială a UE. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine autorului.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii