presshub.ro: Bani europeni pentru nou-născuți, dar și pentru memoria lui Ștefan cel Mare prin proiecte transfrontaliere în Vaslui și Republica Moldova

de | 18.06.2019 16:49 | Bani europeni

Județul Vaslui și mai multe raioane de pe malul stâng al Prutului au depus nouă proiecte transfrontaliere pe Programul Operațional Comun (POC)  România – Republica Moldova 2014 – 2020. Dosarele se află în evaluare pentru obținerea finanțării, iar valoarea investițiilor este de aproximativ 50 milioane de lei. Pe lângă reabilitarea infrastructurii de sănătate și achiziția de echipamente medicale moderne, o parte dintre proiecte vizează domeniul cultural și sunt dedicate domnitorului Ștefan cel Mare. Printre partenerii din Republica Moldova se numără autorități și instituții din Chișinău, Hîncești, Anenii Noi, Leova, Bălți și Soroca.

Programul Operațional Comun (POC) România – Republica Moldova 2014-2020 este una din pricipalele surse de finanțare a proiectelor de dezvoltare implementate de județul Vaslui. La această dată sunt în curs de evaluare – contractare nouă proiecte transfrontaliere, care se……

Citește tot articolul!

Articol realizat pentru PressHub.ro în cadrul proiectului “Cohesion Policy: Better Understanding, Reporting, Dissemination”, cofinanțat de UE prin DG Regio.
Informațiile prezentate nu reprezintă poziția oficială a UE. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine autorului.

Distribuie!

Articol scris de Jurnalul de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii