Web Analytics

presshub.ro: Aproape un contract semnat pe zi în ultimul an în regiunea Nord-Vest, după deblocarea POR – PressHub

de | 1.12.2018 16:16 | Bani europeni

Fondurile europene care intră în România susțin, printre multe altele, și dezvoltarea ecosistemului de microîntreprinderi, considerat vital pentru un mediu economic sănătos. Potrivit datelor oficiale de la 15 octombrie 2018, la nivelul regiunii Nord-Vest au fost semnate contracte în valoare de 233,57 milioane de lei, finanțare nerambursabilă. Asta abia după ce Programul Operațional Regional – POR a fost deblocat, moment care a declanșat un flux constant de contracte semnate, 344 la număr – o medie de aproape un contract pe zi, între 25 octombrie 2017 și 15 octombrie 2018.

Microîntreprinderile, firme cu cel mult nouă angajați şi cifră de afaceri anuală netă sau active totale de până la 2 milioane de euro, stau la baza unei economii sănătoase – a cărei coloană vertebrală o constituie IMM-urile. „Microîntreprinderile contribuie într-o proporție covârșitoare la asigurarea masei critice a IMM-urilor, necesară……

Citește tot articolul!

Articol realizat pentru PressHub.ro în cadrul proiectului “Cohesion Policy: Better Understanding, Reporting, Dissemination”, cofinanțat de UE prin DG Regio.
Informațiile prezentate nu reprezintă poziția oficială a UE. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine autorului.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii