Web Analytics

presshub.ro: aproape 530 de milioane de lei – PressHub

de | 6.02.2019 16:58 | Bani europeni

Încă din toamna anului trecut, județul Argeș se clasa pe primul loc în contractarea de proiecte pe fonduri europene nerambursabile în ierarhia celor șapte județe ale Regiunii Sud-Muntenia, din care mai fac parte Călărași, Dâmbovița, Giurgiu, Ialomița, Prahova și Teleorman. Argeșul a început și anul 2019 tot în frunte, cu cele mai multe contracte semnate în Programul Operațional Regional în regiune și cu suma cea mai mare. De altfel, va fi și primul județ din regiune care semnează al doilea contract pe Axa 6 – Îmbunătățirea infrastructurii rutiere de importanță regională. Este vorba despre Modernizarea DJ 503 Lim. Jud. Dâmbovița – Slobozia – Rociu – Oarja – Catanele, un proiect în valoare de peste 90 de milioane de lei.

Până la începutul acestui an, în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020, la nivelul regiunii Sud-Muntenia au fost depuse 1095 de proiecte, inclusiv aplicațiile din cadrul……

Citește tot articolul!

Articol realizat pentru PressHub.ro în cadrul proiectului “Cohesion Policy: Better Understanding, Reporting, Dissemination”, cofinanțat de UE prin DG Regio.
Informațiile prezentate nu reprezintă poziția oficială a UE. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine autorului.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii