Web Analytics

presshub.ro: 25 milioane lei din fonduri europene pentru modernizarea a două drumuri județene din pământ și piatră – PressHub

de | 10.05.2019 11:08 | Bani europeni

Județul Vaslui a obținut 25 milioane de lei, din fonduri europene nerambursabile, pentru modernizarea a circa 12 km de drum județean din pământ și piatră. Căile rutiere fac legătura între localitățile Bulboaca, Zizinca, Deleni, Moreni, Sărățeni, Mălușteni, Mînăstirea și Țuțcani. Cum Vasluiul mai are la această dată 121 kilometri de drumuri județene din pământ și 342 kilometri de drumuri pietruite, finanțările europene sunt salvatoare pentru locuitorii județului.

Primul proiect european vizează reabilitarea și modernizarea drumului județean DJ 245 E: DN 24 (Bulboaca) – Zizinca – Deleni – Moreni – DJ 245 L Costești, cu o lungime de 7,14 kilometri. Proiectul este împărțit în două tronsoane : un tronson de 1,4 kilometri, deja realizat în proporție de 80%, și un tronson de 5,74 kilometri, în faza de licitație pentru proiectare și execuție.

Valoarea totală a proiectului se ridică la suma de……

Citește tot articolul!

Articol realizat pentru PressHub.ro în cadrul proiectului “Cohesion Policy: Better Understanding, Reporting, Dissemination”, cofinanțat de UE prin DG Regio.
Informațiile prezentate nu reprezintă poziția oficială a UE. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine autorului.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii