Web Analytics
scris vineri, 16.04.2021

Președintele PNL Argeș s-a vaccinat: ”Este cel mai eficient mod de a lupta cu pandemia”

Președintele PNL Argeș, deputatul Adrian Miuțescu, s-a vaccinat azi împotriva Covid, cu serul Pfizer, prima doză. Președintele PNL Argeș a reușit astfel să se vaccineze după o lungă perioadă de convalescență, care a urmat infectării cu virusul SARS-CoV-2 la sfârșitul anului trecut.

Președintele PNL Argeș s-a vaccinat: ”Este cel mai eficient mod de a lupta cu pandemia”

”Sunt unul dintre cei care a trecut prin boală și nu-i doresc nimănui să treacă prin experiența mea. În acest moment, cel mai eficient mod de a lupta cu pandemia este vaccinul. Am ales să mă vaccinez pentru a-mi proteja sănătatea și pentru a-i proteja pe cei din jurul meu. Toți din familia mea s-au vaccinat și le recomand tuturor să o facă.

Peste 2,5 milioane de români s-au vaccinat până acum, iar Guvernul a impulsionat campania de vaccinare, printr-o serie de măsuri eficiente. Îmi doresc să trecem cât mai repede peste această criză sanitară și să ne concentrăm energiile și resursele pentru dezvoltarea județului și a țării”, a declarat președintele PNL Argeș, deputatul Adrian Miuțescu.

 

Citește și Echipa de volei a Daciei Mioveni joacă Turneul de Promovare în prima Divizie Națională, A1

 

Vă amintim că Guvernul va optimiza campania de vaccinare, în aceste zile pregătindu-se deschiderea centrelor de vaccinare drive-thru, în oraşele mari. 20 de centre mobile de vaccinare vor fi deschise săptămâna viitoare, în prima fază, iar în perioada următoare se vor deschide centre de vaccinare la operatorii economici care au personal medical.

De marţi, 13 aprilie, s-au deschis încă 144 de centre de vaccinare în care va fi folosit serul Pfizer, urmând ca din 20 aprilie să mai fie deschise încă 41 de centre Pfizer. Vaccinarea cu serul AstraZeneca se poate face fără programare, în centrele cu locuri disponibile. În total, sunt active 1.062 de centre de vaccinare, la nivelul întregii ţări.

Distribuie!

0 Comentarii