Web Analytics
scris miercuri, 08.05.2024

Constantin Schumacher a împlinit 48 de ani. FC Argeș nu l-a uitat!

Constantin Schumacher, antrenorul celor de la CS Mioveni, fost jucător și antrenor la FC Argeș, a împlinit miercuri, 8 mai, vârsta de 48 de ani. Cu acest prilej, clubul din Trivale i-a urat pe pagina de Facebook un sincer „La mulți ani!”, precizând și faptul că „Schumi” a strâns 158 meciuri și 29 goluri în tricoul alb-violet.

Constantin Schumacher a împlinit 48 de ani. FC Argeș nu l-a uitat!

Citește și: FC Argeș vs CSO Voluntari, în finala mică la baschet. „Haideți acasă cu medaliile!”

Și CS Mioveni, clubul la care antrenează în prezent, i-a urat „La mulți ani, sănătate și baftă!”, anunțând, de asemenea, că „la ora 17, jucăm în Cisnădie”.

Potrivit Wikipedia, în 1992, Schumacher a semnat cu Foresta Fălticeni (în acest oraș din Suceava s-a născut), dar a plecat după numai un sezon, tot în Liga a II-a, la FC Argeș. La sfârșitul sezonului, echipa a promovat în Liga I, unde „Schumi” a jucat timp de cinci sezoane.

În 2000, el a ajuns la Rapid București, unde a jucat patru sezoane, înscriind 12 goluri în cele 77 apariții în tricoul alb-vișiniu. Apoi s-a transferat la Chongqing Lifan din China, unde a jucat doi ani, după care a semnat cu Universitatea Craiova.

La sfârșitul sezonului echipa lui a retrogradat în liga secundă, astfel că Schumacher a plecat în Ucraina la Volîn Luțk, unde a înscris un gol în 17 meciuri. Apoi s-a întors la FC Argeș, după doar un sezon la echipa ucraineană.

La sfarșitul sezonului 2006-2007, FC Argeș a fost retrogradată pentru trucarea unor meciuri, iar Schumacher a semnat cu Ceahlăul Piatra Neamț – după cum mai arată sursa citată.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *