Web Analytics

Președintele Iohannis: „Nu avem în vedere un lock-down de Paște”

de | 9.03.2021 17:43 | Actualitate, Politica si Administratie

Într-o conferință de presă susținută marți, 9 martie, președintele Klaus Iohannis a precizat că nu se are în vedere un lock-down de Paște și a făcut apel la populație sa nu „irosească ce s-a câștigat”. „Haideti sa nu irosim ce am castigat pana acum prin campania de vaccinare. Campania merge foarte bine. Trebuie sa avem grija sa nu ne inecam la mal.

Starea de alerta va fi prelungita in aceasta saptamana si restrictiile in vigoare vor fi pastrate. Circulatia pe timp de noapte va fi restrictionata mai devreme, probabil de la orele 22.00. Nu avem in vedere un lockdown de Pasti”, a precizat seful statului.

CITEȘTE ȘI La evenimente în aer liber s-ar putea participa cu adeverință de vaccinare sau test anti-covid negativ

Conferința susținută de șeful statului a pus accent pe investițiile în educație și pe prioritățile pe care acesta le are cu primul ministru.

CITEȘTE ȘI  Percheziții în Pitești și Mioveni la traficanții de droguri

„Astazi am avut o intalnire mai speciala, o intalnire de lucru privind scoli sigure si sanatoase in Romania. Au participat premierul si mai multi membri ai guvernului. Discutiile au vizat autorizatiile de incendiu, sanitare dar si prioritatile privind fondul construit. Adevarul este ca avem inca mult prea multe cladiri neautorizate sau neverificate in ultimul deceniu. Peste 40% din cladirile unde functioenaza scoli sunt amplasate in zone cu risc seismic ridicat.
CITEȘTE ȘI Primărița Elena Lasconi – desemnată „femeia de milioane”, de către ascultătorii Europa FM

Azi am discutat despre solutii. Eu imi doresc sa gasim solutii si sa facem pasii spre scolile sigure si sanatoase pe care ni le dorim”, a declarat presedintele.

CITEȘTE ȘI Tineri din comuna Rociu reținuți de polițiști

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii