Președintele Iohannis a promulgat legea care modifică actul normativ privind combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri

de | 12.04.2022 14:22 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Șeful statului a promulgat, luni legea privind promulgarea Legii pentru completarea tabelelor-anexă nr. I, II şi III la Legea nr. 143/2000 privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri, transmite Administraţia Prezidenţială.

Citește și: Argeș. Percheziții privind traficul de droguri. Șapte persoane duse la audieri

Actul normativ are ca obiect de reglementare „completarea tabelelor-anexă nr.I-III la Legea nr. 143/2000, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, în sensul transpunerii Directivei delegate (UE) 2021/802 a Comisiei din 12 martie 2021 de modificare a anexei la Decizia-cadru 2004/757/JAI a Consiliului în ceea ce priveşte includerea noilor substanţe psihoactive în definiţia termenului «drog», precum şi al implementării Convenţiei unice asupra stupefiantelor din 1961 şi Convenţiei asupra substanţelor psihotrope din 1971 în sensul includerii subtanţelor care nu sunt puse, încă, sub control naţional”, potrivit News.ro.

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole


Loading RSS Feed