Argeș. Percheziții privind traficul de droguri. Șapte persoane duse la audieri

de | 12.04.2022 13:31 | Actualitate, Home

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești, efectuat șase percheziţi domiciliare, în județul Argeș, la locuințele unor persoane, bănuite de trafic de droguri de risc și de mare risc. 

În dimineaţa zilei de 12 aprilie a.c., polițiștii de combatere a criminalității organizate din Pitești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, au desfășurat șase percheziţii domiciliare în localităţile Piteşti, Câmpulung și Mioveni, la locuinţele a șapte persoane, bănuite de trafic de droguri de risc și de mare risc.

Citește și:Percheziții în România și Marea Britanie privind vânzarea de medicamente. Prejudiciu de 100.000 de euro.

Acțiunile au fost executate în cadrul a două dosare penale, ce vizează destructurarea a două grupări specializate în trafic de droguri de risc și de mare risc, formate din patru, respectiv trei membri.

Din cercetări s-a stabilit faptul că, din ianuarie 2022 și până în prezent, membrii celor două grupări ar fi comercializat droguri de risc (cannabis) în orașul Mioveni, respectiv droguri de mare risc (cocaină și mefedronă), în municipiile Pitești și Câmpulung.

Citește și:Percheziții într-un dosar de asasinate la comandă. Mai mulți români implicați

În urma percheziţiilor din cadrul ambelor dosare, au fost identificate şi ridicate: aproximativ 80 de grame de substantă pulverulentă, albă, susceptibilă a fi droguri de mare risc, 15 grame de cannabis, 4 grindere, un cântar electronic de precizie, instrumente utilizate la porționarea și consumul drogurilor, precum și mai multe telefoane mobile.

7 persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Piteşti, pentru audieri.

Acţiunile au beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

La activități au participat și  jandarmii argeşeni.

Acest articol este despre: audieri,diicot,droguri de risc,perchezitii

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești
”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești

Festivalul internațional de canto pentru copii și tineret ”Good vibes” s-a desfășurat la Pitești, în perioada 20-21 mai 2022.  La această competiție, s-au înscris peste 200 de copii, din care au rămas 100 de copii, după preselecții, din România, Republica...

Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș
Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș

Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, a executat lucrări aferente proiectului ”Reabilitare scări publice strada Făgăraș, zona blocurilor E1-E2, E2-E3, E3-E4 - Școala Gimnazială Alexandru Davila, municipiul Pitești, județul Argeș”....


Loading RSS Feed